6 oktober Look Good Dance Event 2019

Op 6 oktober 2019 organiseert Heppie People in samenwerking met de Westlandse sportscholen en sponsors het
LOOK GOOD DANCE EVENT voor alle dansers in het Westland die houden van een stevige dance work -out  op vrolijke muziek van pop tot salsa in sportcentrum de pijl voor het goede doel Look good feel better.

De stichting look good feel better wil graag voor alle mensen met kanker een positieve schakel zijn in het ziekteproces. Even niet bezig zijn met ziek zijn maar je zelf beter voelen. Daarom geeft het team van beautyprofessionals workshops, informatie en advies over uiterlijke verzorging bij kanker.

Kanker is een ziekte met ingrijpende gevolgen. Lichamelijk en emotioneel vormt het hele traject van ziek ziijn een grote belasting. De workshops Look Good Feel Better zijn mogelijk dankzij donatie’s en ruim vierhonderd beautyprofessionels. Zij zetten zich belangloos in om mensen met kanker tips en adviezen te geven zodat ze zichzelf weer herkennen in de spiegel.

Voor dit mooie doel dansen wij met elkaar op 6 oktober 2019.
Doe jij met ons mee zodat ook jij….een glimlach cadeau geeft!

Entree ticket Dance event 2019. https://www.chipta.com/tickets/event/21556/look-good-dance-event-2019/

Vanaf 1 juli 2019 gaat de kaartverkoop van start via chipta entree kaarten kosten € 16,50 p.p                                                 De opbrengst gaat geheel ten goede naar de stichting Look Good Feel Better NL Uiterlijke verzorging bij kanker.