6 oktober DANCE EVENT 2019

Op 6 oktober organiseerd Heppie Dance People in samenwerking met de Westlandse sportscholen en sponsors een LOOK GOOD DANCE EVENT in sportcentrum de pijl voor het goede doel Look good feel better.

De stichting look good feel better wil graag voor alle mensen met kanker een positieve schakel zijn in het ziekteproces. Even niet bezig zijn met ziek zijn maar je zelf beter voelen. Daarom geeft het team van beautyprofessionals workshops, informatie en advies over uiterlijke verzorging bij kanker.

Kanker is een ziekte met ingrijpende gevolgen. Lichamelijk en emotioneel vormt het hele traject van ziek ziijn een grote belasting. De workshops Look Good Feel Better zijn mogelijk dankzij donatie’s en ruim vierhonderd beautyprofessionels. Zij zetten zich belangloos in om mensen met kanker tips en adviezen te geven zodat ze zichzelf weer herkennen in de spiegel.

Voor dit mooie doel dansen wij met elkaar op 6 oktober 2019.
Doe jij met ons mee zodat ook jij….een glimlach cadeau geeft!

Vanaf 1 augustus 2019 gaat de kaartverkoop van start via de aangesloten sportscholen prijs per kaart bedraagt € 15,00 via chipta (internet verkoop ) zijn de kaarten € 16,50 de opbrengst gaat geheel ten goede naar de stichting Look Good Feel Better NL Uiterlijke verzorging bij kanker.