DANCE EVENT 2019

WAT WAS HET SUPER GAAF …EN WAT EEN MOOI BEDRAG HEBBEN WE OPGEHAALD € 2250,00 VOOR DE STICHTING LOOK GOOD FEEL BETTER

Op 6 oktober 2019 organiseerde Heppie People in samenwerking met de Westlandse sportscholen en sponsors het
LOOK GOOD DANCE EVENT.

De stichting look good feel better wil graag voor alle mensen met kanker een positieve schakel zijn in het ziekteproces. Even niet bezig zijn met ziek zijn maar je zelf beter voelen. Daarom geeft het team van beautyprofessionals workshops, informatie en advies over uiterlijke verzorging bij kanker.

Kanker is een ziekte met ingrijpende gevolgen. Lichamelijk en emotioneel vormt het hele traject van ziek ziijn een grote belasting. De workshops Look Good Feel Better zijn mogelijk dankzij donatie’s en ruim vierhonderd beautyprofessionels. Zij zetten zich belangloos in om mensen met kanker tips en adviezen te geven zodat ze zichzelf weer herkennen in de spiegel.

Voor dit mooie doel hebben wij gedanst.
En gaven….een glimlach cadeau met het mooie bedrag van €2250,00

( info evenement Kaartverkoop gaat via chipta € 16,50 p.p ten goede aan de stichting
Look good dance TICKET
De opbrengst van de kaartverkoop gaat geheel ten goede naar de stichting Look Good Feel Better NL Uiterlijke verzorging bij kanker.
Leeftijd vanaf 12 jaar, bezoekers die deze dag willen komen kijken betalen een kleine bijdrag van 2 euro p.p aan de deur. meer mag altijd aan u de vrije keus.
En voor de late beslissers onder ons zijn er kaarten aan de deur verkrijgbaar voor € 17,50. Bij de sporthal is er voldoende ruimte om te parkeren, kleedkamers en douche aanwezig ook het horeca gedeelte is deze dag geopend, zowel voor de deelnemer als bezoeker.
Bij deelname geeft de persoon in kwestie toestemming om foto’s en filmmateriaal te publiceren op sociaal media.
Bij deelname is de organisatie niet aansprakelijk voor diefstal, breuk of letsel.)

 

 

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)