ADEM FLOW.

Gebruik je adem als een flow Laat elke ademhaling vloeiend en ritmische zijn, als een rivier die zonder onderbreking stroomt. Dit helpt je om in het moment te blijven en rust en helderheid te vinden. 

“Ontdek de kracht van bewuste ademhaling”!

We zullen verschillende ademhalingstechnieken verkennen die je helpen om stress te verminderen, energie te vergroten en innerlijke rust te vinden. Je zult leren hoe je je adem kunt gebruiken om spanningen en blokkades los te laten, waardoor je meer ruimte creëert voor ontspanning en balans.

Tijdens deze avond zul je kennismaken met de transformerende kracht van je ademhaling. Adem Flow gaat verder dan simpelweg in- en uitademen; het gaat om het bewust gebruiken van je adem om diepgaande veranderingen te bewerkstelligen in je fysieke, mentale en emotionele welzijn.

Deze avond zal bestaan uit praktische oefeningen, begeleide meditaties en reflectieve momenten, zodat je direct kunt ervaren hoe krachtig je ademhaling kan zijn.
 
Of je nu nieuw bent in ademwerk of al ervaring hebt, deze avond biedt een waardevolle kans om dieper in contact te komen met je adem, maar vooral met jezelf.
 

Wat kan je ervaren met adem flow?

Met diverse ademhalingstechnieken open je je ademhalingssysteem. Je krijgt meer zuurstof binnen dan normaal, wat van alles losmaakt in je hoofd en lijf. Je lijf reageert en kan in een vlucht, vecht of vries modus staan (flight-fight-freeze) In deze ‘fight-or-flight’-modus sluit het rationele gedeelte van ons brein zich af en neemt het overlevingsinstinct en het emotioneel gedeelte van ons brein het over. Er kunnen diverse emoties loskomen, laat het gebeuren voel je lichaam je adem en laat los wat je niet meer dient.

Een Heppie Mind.

Diverse ademhalingstechnieken zorgen ervoor dat je fysiek, mentaal en emotioneel in je kracht kunt staan. Hierdoor ervaar je meer plezier, blijheid en ruimte in jezelf. Ik vindt werken met de adem een prachtige oefening die je dieper in contact met jezelf brengt zonder er veel woorden aan vuil te maken. Je ruimt letterlijk de opgekropte emoties zoals angst, woede of verdriet op. Je zult merken dat die nare lichamelijke klachten daardoor ook verminderen of zelfs verdwijnen.

Adem in, adem uit, en voel de flow van jouw adem! ️

Ademflow!
11 juni 2024
Lughtigheidstraat 64
s’gravenzande
19.15 inloop start 19.30 tot 21.00 uur.
Investering in jouw adem  € 33,00. Ticket

33 is een van de drie Meestergetallen en suggereert dat je een leerervaring zult doormaken die je kijk op de wereld fundamenteel zal veranderen. Het is een ultiem getal gericht op wijsheid en spiritualiteit. Het getal 33 is een van de vijf meestergetallen en geeft een potentie aan om te groeien naar een hoger bewustzijn.