ADEMWERK / ADEMCOACHING

Het ademwerk gaat in eerste plaats over bewustwording, alleen dat waarvan je je bewust van bent kan je doorvoelen en integreren.
De definitie van ademwerk of breathwork: in principe is ademwerk niets meer en niets minder dan een verzamelnaam voor diverse ademhalingstechnieken.

Dankzij die technieken, die in vele vormen en maten bestaan, ben je in staat bepaalde processen in je lichaam te beïnvloeden.
Breathwork is het bewust sturen van je ademhaling om zo bepaalde processen in lichaam en geest te beïnvloeden.

Lichaamsgerichte therapieën zoals Reichiaans lichaamswerk, bioenergetica, rebirthing en emotioneel lichaamswerk, brengen door middel van adem, beweging en geluid,
soms gecombineerd met diepe bindweefselmassage en meditatie, een proces van bewustwording en verwerking op gang. In zo`n proces word je je veel meer bewust van je lichaam en leer je je gevoelens gemakkelijker te uiten.

INDIVIDUELE COACHING
Door je ademhaling tijdens een ademsessie te verbinden stap je een proces in, waarbij dat wat onbewust is in jou, naar de oppervlakte kan komen. Zo kan je laag voor laag geblokkeerde energie en oude pijn loslaten. Door de geblokkeerde energie los te laten kan je levensenergie weer meer gaan stromen. Dit ademwerk brengt je in contact met dat wat je werkelijk bent; hierdoor kan je steeds meer leven vanuit authenticiteit.

Hoe dieper je duikt hoe meer je ziet.
Door regelmatig te ademen vergroot je je bewustzijn op verschillende niveaus.
Tijdens deze intensive trajecten kijken we hoe je de bewustzijnslagen die we tijdens de sessies hebben geopend kunt integreren en
implementeren in je dagelijkse leven.

Werkelijke verandering komt van binnenuit.

Voorbereiding op een Ademsessie:
Zorg voor comfortabele kleding, liever zonder ritsen en knopen.
Geadviseerd wordt niet teveel te eten vlak van te voren.
Indien je een afspraak moet afzeggen of verzetten, dan verzoek ik je dit minimaal 48 uur van tevoren door te geven.
Afspraken die binnen 48 uur voor de geplande tijd worden afgezegd, zullen volledig in rekening worden gebracht.