CONTACT

Voor verdere informatie kunt u mij bereiken via email, telefoon of door onderstaand formulier in te vullen.

E-mail:  hildavanderburgh@live.nl
Telefoonnummer  :  06-10088424

Hoe wij uw persoonsgegevens beveiligen
Heppie People neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via hildavanderburgh@live.nl

EN ALS LAATSTE:
Er zijn voor begeleider en deelnemer grenzen betreffende de intimiteit. Alles wat niet de intentie heeft van professionele begeleiding binnen de setting van mijn praktijk is niet toegestaan.
Zowel de deelnemer als de begeleider ervaart zijn of haar eigen grenzen en behoeften. Het afstemmen met elkaar is hierin belangrijk.
De deelnemer heeft de mogelijkheid tot nazorg. Dit kan zowel via zoom of persoonlijk. Een proces werkt vaak langer door dan een weekend of retraite. In eerste instantie kan er kosteloos geïnformeerd worden bij de praktijk. Aanvullende integratiesessies worden tegen redelijke vergoeding gefaciliteerd.
Ik streef naar openheid, eerlijkheid en transparantie en heb veiligheid en integriteit in mijn praktijk hoog in het vaandel staan.

SCHRIJF HIER EEN REVIEW

Retraite

Rated 5 out of 5

Een paar dagen bij Hilda in haar chalet geweest. Eigenlijk is het niet met woorden te omschrijven hoe de ervaringen daar geweest zijn! Zo bijzonder, hoe je lichaam reageert. En tegelijkertijd was er ruimte voor ontspanning en een wandeling, gezellig samen te koken. Hilda is een hele warme vrouw die je volledig in je waarde laat. Ik ging de dagen vol vertrouwen in en ben meer dan verrast naar huis gegaan. Nogmaals bedankt, Hilda.

Mariëtte

Een duik in jezelf🙌🏻

Rated 5 out of 5

Afgelopen najaar heb ik een traject gevolgd bij deze super lieve vrouw.
Hilda neemt je mee op plekken in jezelf waar je nog niet bent geweest.
Is dat gek, zweverig? Nee dat is hartstikke tof, leerzaam en helend💫
Gun jezelf dat inzicht, zorg voor jezelf. Zet wat tijd voor jezelf opzij.
En ga ervaren welke stappen jij kunt zetten met behulp van de mooie coaching trajecten van Hilda♥️

Mariska

Ademsessie

Rated 4 out of 5

Vandaag een ademsessie gedaan met Hilda en wat een geweldige ervaring!
Het is hard werken, mijn hele lichaam was in beweging en toch was ik in trance.
Ik heb heel wat blokkades losgelaten en voelde mij zo safe in de handen van Hilda. Dank je wel

Marjan

Een AANRADER !!!!! Een verwen weekend voor jezelf.

Rated 5 out of 5

16 juli heb ik samen met mijn zus en Marijke een retraite weekend gevolgd bij Hilda in haar chalet in Doornspijk. We werden gastvrij ontvangen en zijn het hele weekend ontzettend verwend. Hilda had een afwisselend en boeiend programma. Zowel voor de hele groep als individueel. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik weer bij mijn innerlijke zelf kon komen. Dit door de rustige en mooie omgeving, haar professionele coaching en persoonlijke aandacht. Hilda nogmaals bedankt hiervoor. Ik wens je veel succes verder en hoop dat je nog voor veel mensen blij mag maken !!! groetjes van Corry

Corry van der Voort

Workshop on the beach

Rated 5 out of 5

Precies op het juiste moment besloten om mee te doen met dded Heppie mind workshop on the beach.
Samen met manlief 3 geweldige avonden op het strand beleefd met Hilda.Het heeft mij veel inzichten gegeven bij mijzelf en in mijn relatie.Hilda is geweldig ,vol energie en positiviteit .
Kortom een aanrader!

Jessica