CONTACT

Praktijkadres: Well Being Inspiration Centre, Lughtigheidstraat 64 S ‘Gravenzande. Voor verdere informatie kunt u mij bereiken via email, telefoon of door onderstaand formulier in te vullen. E-mail:  hildavanderburgh@live.nl Telefoonnummer  :  06-10088424 Hoe wij uw persoonsgegevens beveiligen Heppie People neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via hildavanderburgh@live.nl

EN ALS LAATSTE:
Er zijn voor begeleider en deelnemer grenzen betreffende de intimiteit. Alles wat niet de intentie heeft van professionele begeleiding binnen de setting van mijn praktijk is niet toegestaan.
Zowel de deelnemer als de begeleider ervaart zijn of haar eigen grenzen en behoeften. Het afstemmen met elkaar is hierin belangrijk.
De deelnemer heeft de mogelijkheid tot nazorg. Dit kan zowel via zoom of persoonlijk. Een proces werkt vaak langer door dan een weekend of retraite. In eerste instantie kan er kosteloos geïnformeerd worden bij de praktijk. Aanvullende integratiesessies worden tegen redelijke vergoeding gefaciliteerd.
Ik streef naar openheid, eerlijkheid en transparantie en heb veiligheid en integriteit in mijn praktijk hoog in het vaandel staan.

SCHRIJF HIER EEN REVIEW

Kou en adem workshop, incl ijsbad

Rated 5 out of 5
Vandaag weer een geweldige ervaring met de kou en ademworkshop.Een echte aanrader.Onder zeer goede begeleiding van Hilda en Esther.

Beide dames bereiden alles met zorg,stellen je op gemak,zijn er voor je, en er is verbinding met je zelf en met elkaar.

Top.

Bedankt lieve dames.

Martin de Zeeuw

Koude retraite!

Rated 5 out of 5
Wat een grensverleggende ervaring heb ik beleeft! Hilda heeft mij daarbij op een prettige manier ondersteunt. Het klopte, alles klopte! Wens iedereen deze retraite 》een cadeautje voor jezelf 🍀!
Hendria

Uitdaging aangegaan

Rated 4 out of 5

In de prachtige omgeving van Doornspijk heb ik het aangedurfd in het ijsbad te stappen. Wij werden door Hilda vakkundig voorbereid met adem- en energie-oefeningen. De tuin gaf alle privacy en het vakantiehuis was precies goed voor een heerlijk verblijf met goede bedden en gezellige huiskamer. Wat een rust. Een grote verrassing bleek het bos waar je zo in stapt, de Zandenplas voor het koude bad en de Zandverstuiving als kuitenbijter! Heerlijk weekend gehad met als resultaat meer zelfvertrouwen en zelfkennis.

Nadine

Full power back again!...na een breath and trauma release sessie.

Rated 5 out of 5

Ik ben zo blij vandaag! Heb m’n energie weer terug na het Amsterdam Dance Event. Wil dingen aanpakken in m’n huis, voor werk en voor alles en iedereen. Wil lezen…leren…en groeien. Ben wel emo, voel de tranen geregeld achter m’n ogen prikken, maar op een goede manier!!

Ik krijg gewoon letterlijk inzichten…in dingen die goed voor mij zijn, maar wil ook lief voor anderen zijn. Goed voor mezelf zorgen en beseffen wat wel en niet goed is voor mij. Daar was ik natuurlijk al mee bezig, maar steeds meer vormt het zich en worden dingen duidelijker. Heel fijn!!

Daniëlle Kraan

Retraite

Rated 5 out of 5

Een paar dagen bij Hilda in haar chalet geweest. Eigenlijk is het niet met woorden te omschrijven hoe de ervaringen daar geweest zijn! Zo bijzonder, hoe je lichaam reageert. En tegelijkertijd was er ruimte voor ontspanning en een wandeling, gezellig samen te koken. Hilda is een hele warme vrouw die je volledig in je waarde laat. Ik ging de dagen vol vertrouwen in en ben meer dan verrast naar huis gegaan. Nogmaals bedankt, Hilda.

Mariëtte