CONTACT

Praktijkadres: Well Being Inspiration Centre, Lughtigheidstraat 64 S ‘Gravenzande. Voor verdere informatie kunt u mij bereiken via email, telefoon of door onderstaand formulier in te vullen. E-mail:  hildavanderburgh@live.nl Telefoonnummer  :  06-10088424 Hoe wij uw persoonsgegevens beveiligen Heppie People neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via hildavanderburgh@live.nl

EN ALS LAATSTE:
Er zijn voor begeleider en deelnemer grenzen betreffende de intimiteit. Alles wat niet de intentie heeft van professionele begeleiding binnen de setting van mijn praktijk is niet toegestaan.
Zowel de deelnemer als de begeleider ervaart zijn of haar eigen grenzen en behoeften. Het afstemmen met elkaar is hierin belangrijk.
De deelnemer heeft de mogelijkheid tot nazorg. Dit kan zowel via zoom of persoonlijk. Een proces werkt vaak langer door dan een weekend of retraite. In eerste instantie kan er kosteloos geïnformeerd worden bij de praktijk. Aanvullende integratiesessies worden tegen redelijke vergoeding gefaciliteerd.
Ik streef naar openheid, eerlijkheid en transparantie en heb veiligheid en integriteit in mijn praktijk hoog in het vaandel staan.

SCHRIJF HIER EEN REVIEW

Adem- en lichaamswerk

Ik had al lange tijd last van pijn in in mijn rug nek en schouders. Fysiotherapie hielp, maar het zeurende gevoel kwam steeds weer terug. Na van alles en nog wat geprobeerd te hebben las ik over TRB en BRTT en ben ik bij Hilda terecht gekomen. Heel fijn om eerst even kennis te maken om te kijken of het klikt. Het voelde meteen goed en ook tijdens de sessies zorgde Hilda voor een ontspannen maar ook een gezellige sfeer. Eigenlijk was het helemaal niet zo 'zweverig' als ik had gedacht en na 4 sessies lijk ik toch echt van mijn ergste rugpijn af te zijn! De oefeningen voor thuis doe ik nog regelmatig ter onderhoud. Ik ben blij dat hier kennis mee heb gemaakt.

Dankjewel Hilda 🙂

Brigitte

Adem en lichaamswerk

Na het lezen van de beschrijving en de persoonlijke toelichting heb ik aan de bewustzijnsdag deelgenomen. Het vriendelijke ontvangst door Hilda en Dorien, de ontspannen sfeer en de gezellige mede-deelnemers voelde direct al als thuiskomen.

Pas dagen later voelde ik het effect van deze bijeenkomst. Ik ben minder gespannen en kan mijn gedachten beter ordenen. Dit voelde naar meer.

Een één op één sessie en als afsluiting de tweede groepsbijeenkomst hebben mijn leven een andere wending gegeven. Ik ben hierdoor veel rustiger geworden, het verlies van geliefden, waar ik niet los van kon komen is naar de achtergrond verplaatst en heeft plaats gemaakt voor nieuwe energie. Hierdoor heb ik gewoon weer zin in, en de kracht, om alleen verder te gaan.

Liefs van mij aan Hilda.

Marion Ter Meer

Kou en adem workshop, incl ijsbad

Vandaag weer een geweldige ervaring met de kou en ademworkshop.Een echte aanrader.Onder zeer goede begeleiding van Hilda en Esther.

Beide dames bereiden alles met zorg,stellen je op gemak,zijn er voor je, en er is verbinding met je zelf en met elkaar.

Top.

Bedankt lieve dames.

Martin de Zeeuw

Koude retraite!

Wat een grensverleggende ervaring heb ik beleeft! Hilda heeft mij daarbij op een prettige manier ondersteunt. Het klopte, alles klopte! Wens iedereen deze retraite 》een cadeautje voor jezelf 🍀!
Hendria

Uitdaging aangegaan

In de prachtige omgeving van Doornspijk heb ik het aangedurfd in het ijsbad te stappen. Wij werden door Hilda vakkundig voorbereid met adem- en energie-oefeningen. De tuin gaf alle privacy en het vakantiehuis was precies goed voor een heerlijk verblijf met goede bedden en gezellige huiskamer. Wat een rust. Een grote verrassing bleek het bos waar je zo in stapt, de Zandenplas voor het koude bad en de Zandverstuiving als kuitenbijter! Heerlijk weekend gehad met als resultaat meer zelfvertrouwen en zelfkennis.

Nadine