GEZICHT- HOOFDHUIDMASSAGE 

Een gezichtsmassage is geen overbodige luxe. Want onze levensstijl, erfelijkheid, onze voeding en externe factoren (zon, milieu) is van invloed op onze huid. Maar ook factoren als stress, vermoeidheid laten onze stralende huid verbleken en werken rimpels en ‘uitzakkingen’ in de hand. Het is niet zo duur om voor een gezichtsmassage zo nu en dan naar een schoonheidsspecialiste te gaan en het loont, gezien de vele voordelen, zeker de moeite.

Een gezichtsmassage levert vele voordelen op. Het kan je hoofdpijn, vermoeidheid en spanning wegnemen. Een gezichtsmassage vermindert zelfs angst en het kalmeert de zenuwen. Ook je uiterlijk gaat er door regelmatige gezichtsmassages op vooruit: je gezicht is je visitekaartje, en door een gezichtsmassage verbetert de bloedsomloop en krijg je een stralendere huid. Door regelmatige gezichtsmassages ga je er echt jonger uitzien.

Hoofdhuidmassage is niet alleen zalig, het is ook nog eens echt goed voor je: voor een goede doorbloeding van de hoofdhuid.

Bij een gezicht-hoofdhuid massage wordt er een basisolie gebruikt waaraan 100% natuurzuivere oliën worden toegevoegd. De samenstelling van deze olie wordt afgestemd met het doel van de massage. Deze oliën hebben een heilzame werking op het lichaam en de geest en voorzien de huid van voedingsstoffen, ontspannen de gezicht spieren en brengen de geest tot rust.

Ook wordt tijdens een aroma massage gebruikt gemaakt van het reukvermogen, de geur van de aroma oliën helpen ons om stress te verminderen, stemmingen te verbeteren en in het welzijn het algemeen te verbeteren.

45 Minuten € 59,00