Een betere gezondheid begint met een betere balans                                      

De Zinzino’s BalanceTest
Bepaal de Omega-6:3 balans in uw lichaam met een persoonlijke meting van 11 essentiële vetzuren.

De BalanceTest is een droge bloedtest (dry blood spot test – DBS) waarvan wetenschappelijk bewezen is dat deze net zo nauwkeurig is als een veneus bloedmonster, wanneer vetzuren moeten worden geanalyseerd. Alles wat nodig is, zijn enkele druppeltjes bloed uit de vingertop op een filterpapier en de test is binnen een minuut voltooid. Het resultaat wordt vervolgens, na ongeveer 14 dagen, weergegeven op zinzinotest.com waar informatie wordt gegeven over de Omega-6:3 balans, het Omega 3-gehalte, een vetzuurbeschermingsprofiel en meer.

Stap 1: BalanceOil – Evenwicht

Een Polyphenol Omega-3 Balance voedingssupplement dat een gezond evenwicht van Omega-3- en Omega-6-vetzuren in de membranen van uw cellen herstelt, zonder oxidatie. Onze BalanceOil doet dit door een premium mix van oliën, afgeleid van kwalitatieve, natuurlijke visolie en extra vergine olijfolie van de eerste persing. Hoog in Omega-3 (EPA + DHA), olijfpolyfenolen en vitamine D3.

Stap 2: ZinoBiotic – Herstel

Een eigen mengsel van dieetvezels dat een gezond microbioom herstelt. De vezels worden vertraagd afgegeven en worden gemetaboliseerd in de hele dikke darm waar ze de groei van gezonde bacteriën ondersteunen. Het verzorgen van de ‘goede’ bacteriën van het lichaam kan een diepgaande impact hebben op onze gezondheid. ZinoBiotic is een zeer complex mengsel van 8 natuurlijke voedingsvezels*, gecreëerd om de stofwisseling in de dikke darm te versnellen en de groei van gezonde bacteriën te ondersteunen.

Stap 3: Xtend – Versterken

Een meervoudig immuun voedingssupplement dat start met een volledig assortiment van vitaminen en mineralen, en dan de belangrijkste voedingsstoffen toevoegt, zoals 1,3/1,6 abèta-glucaan, carotenoïden, polyfenolen, methyl-groep donoren en cyanogenen, om een compleet spectrum, micro- en fytonutriënt ondersteuningsprogramma te bieden. Xtend is een geavanceerd immuun- en voedingssupplement dat een perfecte aanvulling vormt op BalanceOil en ZinoBiotic. Gemaakt ter ondersteuning van ons eigen immuunsysteem*, bevat het 23 essentiële vitaminen en mineralen, micro- en fytonutriënten en gezuiverde 1-3, 1-6 bèta-glucanen afkomstig van bakkersgist.

Klik voor meer informatie op deze link