HEPPIE MIND.

Meer Intentie Naar Doen!

Jij als bron…je kunt sporten, water drinken en gezond eten, maar als je mentaal  gezien niet leert omgaan met je problemen zul je nog altijd ongezond leven.

Ik geloof dat ieder mens alles in zich heeft om te zijn wie je werkelijk bent, je volle potentieel te leven en dit te delen met de wereld.

Het is een tijd dat ons uitnodigt om te verlangzamen, ons naar binnen te richten, te luisteren naar ons lijf en hart en te kijken en te voelen wat werkelijk belangrijk voor ons is.
Heppie Mind biedt je de kans een pas op de plaats te maken, de relatie met jezelf te verdiepen, te reflecteren op je leven en indien wenselijk, nieuwe keuzes te maken, in groepsverband of 1 op 1 coaching.

Heppie Mind kan zorgen dat JIJ…
* lekkerder in je vel gaat zitten
* je meer geluk ervaren
* (her) ontdekken wat voor jou belangrijk is
* burnout voorkomen
* op jezelf leren vertrouwen (zelfvertrouwen)
* je lekkerder voelen in liefdesrelaties, vriendschappen en familiebanden
* je grenzen leren kennen en bewaken
* omgaan met (te) veel nadenken en piekeren
* een nieuwe richting kiezen en plezier in het leven.

Heppie Mind biedt:
* Workshop Heppie Mind – coaching in groepsverband.
3 avonden, 1 x per week ontspannen op het strand van ‘s-Gravenzande.
Start April 2021

Wil jij…niet-oordelen, jezelf de moeite waard vinden en bewust te kiezen voor positieve gedachten, gevoelens en handelingen, dan heet ik je welkom bij Heppie Mind – Meer Intentie Naar Doen!
Het programma van de workshop Heppie Mind is gevarieerd.
Er is o.a. aandacht voor: * Wandeltechniek * Ademhalingstechniek * Bewustwordingsoefeningen * Kracht van de verbeelding * Kracht van KI * Luisteren naar je lichaam * Genieten van het moment en van de natuur * Plezier!

Praktische informatie:
Locatie: Strand Beukel strandweg ‘s-Gravenzande 19.00 uur gratis parkeren
April 2021
Tijd: 19.30 tot 21.30 / 22.00
Kosten € 69,00
( 69 dit getal verwijst naar evenwicht, zoals yin en yang. Brengt je spirituele en materiele gerichtheid met elkaar in evenwicht door aan beide energie te besteden. Wanneer je, je volledig aan je goddelijke levensdoel wijdt, wordt er in al je behoefte voorzien.

Doe mee en geef je op bij hildavanderburgh@live.nl of bel 0610088424 voor meer informatie.

* 1 op 1 coaching is de vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen, uitgaande van mensen met een geloof in de veranderingsmogelijkheden, die besloten liggen in de blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag.
De coachee bepaalt het doel: de coach stelt vragen, geeft adviezen en voegt waar nodig kennis toe. De coachee blijft altijd zelf verantwoordelijk voor zijn of haar beslissingen.

Levenskunst is misschien wel de vaardigheid om te accepteren wie en waar je bent in je leven.
Als je hier een helder en realistisch beeld van hebt, kun je die keuzes maken en beslissingen nemen die voor jou authentiek en waarachtig zijn, die passen bij je natuur en je levensfase.

Heppie Mind zorgt voor persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige relatie zowel op een op een coaching of in groepsverband.

Zowel de workshop Heppie Mind als de 1 op 1 coaching wordt met gepaste afstand uitgevoerd en volgens de richtlijnen van het RIVM.