HEPPIE MIND.

Meer Intentie Naar Doen!

Jij als bron…je kunt sporten, water drinken en gezond eten, maar als je mentaal gezien niet leert omgaan met je problemen zul je nog altijd ongezond leven.

Het is een tijd dat ons uitnodigt om te verlangzamen, ons naar binnen te richten, te luisteren naar ons lijf en hart en te kijken en te voelen wat werkelijk belangrijk voor ons is.
Heppie Mind biedt je de kans een pas op de plaats te maken, de relatie met jezelf te verdiepen, te reflecteren op je leven en indien wenselijk, nieuwe keuzes te maken, in groepsverband of 1 op 1 coaching.

Heppie Mind kan zorgen dat JIJ…
* lekkerder in je vel gaat zitten
* je meer geluk ervaren
* (her) ontdekken wat voor jou belangrijk is
* burnout voorkomen
* op jezelf leren vertrouwen (zelfvertrouwen)
* je lekkerder voelen in liefdesrelaties, vriendschappen en familiebanden
* je grenzen leren kennen en bewaken
* omgaan met (te) veel nadenken en piekeren
* een nieuwe richting kiezen en plezier in het leven.

Heppie Mind biedt:

* Drieluik Heppie Mind – coaching in groepsverband.
( 3 weken achtereen, maximaal 9 deelnemers )
We verhogen met elkaar het energieniveau, gaan werken aan de intentie om te gaan voelen (focus) Te gaan accepteren (energie) en Te gaan los telaten (kracht).
Bij de drieluik werken we ook met een 21 dagelijkse meditatie van Chopra Deepak en de kracht van verbeeldingskaarten, meditatie en zang ( zie programma )

Drieluik Heppie Mind
Locatie: Strand TerHeijde Hotels Elzenduin (parkeergelegenheid voor auto en fiets)

Datums: 2 – 9 en 16 juni 2020
Datums: 1 – 8 en 15 juli 2020
Datums: 7 – 14 en 21augustus 2020
Tijd: 19.30 tot 21.30
Kosten € 69,00

( 69 dit getal verwijst naar evenwicht, zoals yin en yang. Brengt je spirituele en materiele gerichtheid met elkaar in evenwicht door aan beide energie te besteden. Wanneer je, je volledig aan je goddelijke levendoel wijdt, wordt er in al je behoefte voorzien.

Doe mee en geef je op bij hildavanderburgh@live.nl of bel 0610088424.

* 1 op 1 coaching is de vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen, uitgaande van mensen met een geloof in de veranderingsmogelijkheden, die besloten liggen in de blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag.
De coachee bepaalt het doel: de coach stelt vragen, geeft adviezen en voegt waar nodig kennis toe. De coachee blijft altijd zelf verantwoordelijk voor zijn of haar beslissingen.

Levenskunst is misschien wel de vaardigheid om te accepteren wie en waar je bent in je leven.
Als je hier een helder en realistisch beeld van hebt, kun je die keuzes maken en beslissingen nemen die voor jou authentiek en waarachtig zijn, die passen bij je natuur en je levensfase.

We zitten soms zo vast aan alle rituelen die behoren hoe het te doen en te moeten doen in dit leven maar hoe fijn is het niet om dat eens los te laten in een goed gesprek een fijne wandeling.

* Wandelcoaching in de natuur in samenwerking met het carma-huis mensen met of die genezen zijn van kanker ( zie Heppie Walking ) Kracht van samen zijn!

Heppie Mind zorgt voor persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige relatie zowel op een op een coaching of in groepsverband.

Zowel 1 op 1 coaching, het wandelen met lotgenoten en de Drieluik Heppie Mind wordt met gepaste afstand uitgevoerd en volgens de richtlijnen van het RIVM.

MEER INTENTIE NAAR DOEN!