HEPPIE MIND COACHING

Meer Intentie Naar Doen!

In jezelf ligt de gehele wereld besloten,
en als je weet hoe je moet kijken
en leren,
dan sta je voor de deur
en de sleutel is in je eigen hand.
Geen mens ter wereld
kan die sleutel geven,
of kan de die deur voor je openen
Dat kan je alleen zelf doen.

Liefs Hilda
( spreuk krishnamurti)

Om ‘ja’ te zeggen tegen jezelf en gezonde grenzen te stellen is het belangrijk dat je van jezelf houdt en jezelf waardeert. Leer om jezelf net zo belangrijk te vinden als de ander. We vinden vaak de ander belangrijker dan onszelf. Maar iedereen is belangrijk. Ook jij. Dus zeg eerst ‘ja’ tegen jezelf, ook al betekent dit soms ‘nee’ tegen de ander.

Ik geloof dat ieder mens alles in zich heeft om te zijn wie je werkelijk bent, je volle potentieel te leven en dit te delen met de wereld.

De meeste mensen weten dat ik veel beweeg met jong en oud en daarnaast mijn werkzaamheden aan het uitbreiden ben om mensen te coachen naar Meer Intentie Naar Doen!
Ik had een heel mooi rijtje onder elkaar geschreven wat heppie mind coaching voor jou kan betekenen…

Heppie Mind kan zorgen dat JIJ… maar wat doe JIJ…

* lekkerder in je vel gaat zitten … (dat voel jij niet ik)
* je meer geluk ervaren (dat ervaar jij niet ik )
* burnout voorkomen (wie weet heb je dit wel nodig (gehad)
* op jezelf leren vertrouwen (naar je gevoel durven luisteren)
* je grenzen leren kennen en bewaken (nee durven zeggen)
* omgaan met veel nadenken en piekeren (angst zit in jou)
* een nieuwe richting kiezen en plezier in het leven. (ligt in jou handen)

Met andere woorden kan ik echt jou leven veranderen? Ik zou dat heel graag willen, maar het antwoord is NEE….ik kan je helpen maar zolang jijzelf niet aan de slag gaat, zal het moeizaam verlopen, maar wanneer jij er klaar voor bent kan ik je veel handvaten meegeven tips en tools, opdrachten om mee aan de slag te gaan zodat JIJ de dingen gaat ervaren die voor jou belangrijk zijn, waarvan jij de waarde ziet, waar jij je prettig bij voelt en dat gevoel kan alleen jij jezelf geven, want jij hebt de sleutel in eigen hand.

Heppie Mind coaching biedt:
1 op 1 coaching – In beweging komen wat voor jou belangrijk is na ons telefoongesprek maken we een wandelafspraak vanuit daar ga ik kijken wat er voor jou belangrijk is en hoe we dat gaan invullen en waar jij je prettig bij voelt.
* 1 op 1 coaching is de vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen, uitgaande van mensen met een geloof in de veranderingsmogelijkheden, die besloten liggen in de blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag.
De coachee bepaalt het doel: de coach stelt vragen, geeft adviezen en voegt waar nodig kennis toe. De coachee blijft altijd zelf verantwoordelijk voor zijn of haar beslissingen.

Workshop Heppie Mind – coaching in groepsverband.
3 avonden, 1 x per week ontspannen op het strand van ‘s-Gravenzande.
Start April 2021. https://www.heppiedancepeople.nl/programma-heppie-mind/

Wil jij…niet-oordelen, jezelf de moeite waard vinden en bewust te kiezen voor positieve gedachten, gevoelens en handelingen, dan heet ik je welkom bij Heppie Mind – Meer Intentie Naar Doen!
Het programma van de workshop Heppie Mind is gevarieerd.
Er is o.a. aandacht voor: * Wandeltechniek * Ademhalingstechniek * Bewustwordingsoefeningen * Kracht van de verbeelding * Kracht van KI * Luisteren naar je lichaam * Genieten van het moment en van de natuur * Plezier!

Praktische informatie:
Locatie: Strand Beukel strandweg ‘s-Gravenzande 19.00 uur gratis parkeren
April 2021
Tijd: 19.30 tot 21.30 / 22.00
Kosten € 89,00.

Doe mee en geef je op bij hildavanderburgh@live.nl of bel 0610088424 voor meer informatie.

Levenskunst is misschien wel de vaardigheid om te accepteren wie en waar je bent in je leven.
Als je hier een helder en realistisch beeld van hebt, kun je die keuzes maken en beslissingen nemen die voor jou authentiek en waarachtig zijn, die passen bij je natuur en je levensfase.

Heppie Mind zorgt voor persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige relatie zowel op een op een coaching of in groepsverband.

Zowel de workshop Heppie Mind als de 1 op 1 coaching wordt met gepaste afstand uitgevoerd en volgens de richtlijnen van het RIVM.

Leesartikelhttps://www.linkedin.com/pulse/steeds-je-leven-beweging-hilda-van-der-burgh-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super leuk dat je mijn website bezoekt daar hoort een aardigheidje bij door de vele ervaringen die ik op werkgebied heb wil ik jou graag laten meedelen in mijn ervaringen en zo zijn deze E-books ontstaan. Ik wens je dan ook heel veel lees en doe plezier met deze E-books.

Mocht je vragen hebben of wil je gebruik maken van een van mijn diensten dan kan je contact met mij opnemen via email hildavanderburgh@live.nl of neem gerust telefonische contact met mij op 06-10088424.

Liefs Hilda

Hierbij schrijf je je automatisch in voor mijn nieuwsbrief (vaak slechts 1 per drie maanden). Natuurlijk kan je je altijd weer gemakkelijk hiervan uitschrijven.

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Heppie People. will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.