HEPPIE WALKING
WANDELEN MET LOTGENOTEN (Kanker)
IN HET PRINSENBOS TE NAALDWIJK.

Wandelcoaching voor iedereen die geraakt is door kanker In samenwerking met het inloophuis carma, Grote Achterweg 15 in Naaldwijk

De innerlijke beeldenwereld is de centrale arena van wie we zijn en van onze mogelijkheden. Elke actie, elke nieuwe ontwikkeling wordt aangestuurd door het beeld ervan, maar ook hoe we zin geven aan ons leven (Jan Taal)

Omdat je loopt, kom je ook mentaal makkelijk in beweging. De natuur spiegelt, en deze zelfreflectie kan verhelderend zijn, maar ook confronterend.

Er is dan moed nodig om de consequenties onder ogen te zien: accepteren en loslaten wat niet te veranderen is of aanpakken wat je dwars zit. Soms moet er iets opgeruimd worden, om te kunnen ontdekken wat werkelijk van belang is.
Levenskunst is misschien wel de vaardigheid om te accepteren wie en waar je bent in je leven.

Als je hier een helder en realistisch beeld van hebt, kun je die keuzes maken en beslissingen nemen die voor jou authentiek en waarachtig zijn, die passen bij je natuur en je levensfase.

Wandelen in de natuur ontspant en inspireert je tot nieuwe inzichten.
Er is ruimte voor een gesprek met elkaar,
een heerlijk ochtend voor jou samen met lotgenoten in de fijne natuur, we werken met onze verbeeldingskracht die zoals je zal ervaren zeer krachtig is.

We wandelen met de intentie van de natuur en die is voor ieder anders, hierbij geen oordeel maar te mogen zijn wie je bent wat je voelt en wat er speelt.

Meer persoonlijke begeleiding? Neem dan vrijblijvend contact op en we kijken samen wat jij op dit moment nodig heb. Hilda 06-10088424

Ivb het coronavirus zijn de activiteiten aangepast wilt u deelneme aan een activiteit van het inloophuis carma bezoek dan de website voor verdere informatie  https://inloophuiscarma.nl/ of bel 06-14237791.