INSPIRATIE COACHING WEEKEND 1op1!

Verdiepen begint met stil staan. Stil staan en de tijd nemen. Een Persoonlijke Reis naar Groei en Transformatie!

Onze 1-op-1 coaching retraite biedt een unieke gelegenheid om jezelf onder te dompelen in een transformerende ervaring, waarbij je persoonlijke groei en welzijn centraal staan. Gelegen in een oase van rust en schoonheid, biedt deze retraite een veilige en ondersteunende omgeving om diep in te gaan op jouw unieke behoeften, uitdagingen en doelen.
 
Gedurende de retraite werk je intensief samen met mij, een ervaren coach die jou zal begeleiden op jouw persoonlijke reis naar groei en transformatie. Door middel van diepgaande gesprekken, reflectieve oefeningen en praktische tools, zul je inzichten verwerven, blokkades doorbreken en stappen zetten richting jouw gewenste doelen.
 
De retraite omvat een mix van individuele sessies, waarbij de focus ligt op jouw specifieke behoeften en doelen, en momenten van rust en reflectie, waarbij je de tijd hebt om de inzichten te laten bezinken en te integreren. We zullen ook gebruik maken van de inspirerende omgeving en de natuurlijke schoonheid om de creativiteit te stimuleren en nieuwe perspectieven te verkennen.
 
Of je nu op zoek bent naar helderheid en richting in je leven, wilt werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling, of gewoon behoefte hebt aan een time-out van de drukte van het dagelijks leven, onze 1-op-1 coaching retraite biedt een gepersonaliseerde en inspirerende ervaring die je zal helpen om je volledige potentieel te bereiken.
 
Dus neem de tijd om te investeren in jezelf en geef jezelf de ruimte om te groeien, te verkennen en te bloeien tijdens onze Inspirerende 1-op-1 Coaching Retraite. Het is jouw tijd om te stralen en te bloeien!
 

Ik nodig je uit naar de Veluwe, waarin ik je coach en onderdompel op zoek naar jouw passie, jouw werkmissie, luister ik naar je verlangen en je intentie. Werken we met elkaar, is er ruimte voor opdrachten, gesprekken en ervaringen, waar je privé of bedrijfsmatig tegenaan loopt. Om zo nog een betere versie van jezelf, jouw visie, jouw droom en jouw werkelijkheid neer te zetten, plannen te maken en te gaan uitvoeren. 

Dit levert het jouw op:
* Je zult nieuwe inzichten ontwikkelen, die je vervolgens zelf in de praktijk kunt inzetten
* Jouw persoonlijk leiderschap wordt vergroot
* Ervaren dat je meer innerlijke rust hebt
* Handelt vanuit hartconnectie
Innerlijke rust zorgt ervoor dat je op een meer ontspannen manier kunt reageren op bepaalde uitdagingen. En wist je dat luisteren naar het zingen van vogels een krachtige methoden is om de Nervus Vagus te activeren. Dit is de belangrijkste parasympatische zenuw van ons autonome zenuwstelsel en speelt een belangrijke rol bij ontspannen en herstellen.

Een geheel verzorgt coaching weekend op een heerlijke plek midden in de bossen, met jou in het midden punt, begeleid en in luxe en conform en alle aandacht voor Jou alleen. Jouw wens, jouw droom, jouw werkelijkheid!
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en grijp die kans om een nog betere versie van je zelf te creëren.
Ik ontmoet je graag.

Liefs Hilda.

#1op1coaching