IK STEL ME EVEN AAN JE VOOR…

Mijn naam is Hilda van der Burgh, getrouwd en moeder van 2 dochters.
Van jongs af aan ben ik met het lichaam bezig, in de vorm van dans, bewegen in verschillende soorten sport en uiterlijke verzorging. Aangezien ik qua dans geen natuurtalent was, heb ik de opleiding schoonheidsverzorging gevolgd. Naast mijn werk in de schoonheidssalon, bleef ik mijn grootste hobby dansen beoefenen.
In de loop der jaren volgde ik nog diverse opleidingen: polariteits- shiatsu- penseel- en babymassage. Drogisterij en vakdiploma parfumerie, reiki, Touch for health, Bachbloesem- en aromatherapie, sociale hygiëne en afsluitend diploma voor management en ondernemerschap.

Rond mijn 40ste ben ik toch mijn hart gevolgd en behaalde ik een kidsopleiding dans, alle benodigde zumba licenties, aerobic, steps en ronde het af met allround Latin Dance.
En zo werd Puppyswing Algemene dansvorming voor peuters geboren. Er volgde verschillende projecten en de naam Puppyswing veranderde in Heppie Dance People. Dansen met plezier voor alle leeftijden, maar ook speciaal onderwijs, en een samenwerking met s ’Heeren Loo en het GGZ volgde.

Ondanks dat ik hier veel voldoening uithaalde, was de honger nog niet gestild, ik wilde ook graag een mogelijkheid creëren voor kinderen en volwassen in een stukje aandacht naar zichzelf (en mijzelf), we hollen maar raak en vergeten vaak ons zelf in deze drukke en hectische tijd en vergeet hierin vooral het sociaal media “pretpark” niet.
Ik volgde een workshop Ki, bij Hans-Peter (auteur van het boek Ki – kom in je eigen kracht), volgde de workshop Q-gong, deed ervaring op tijdens een stilte weekend, familieopstellingen, ademwerk, mindfulness en werd ingewijd in de mystieke meditatie en de munay-ki.

In korte tijd behaalde ik de opleiding kinderyoga, sport en bewegen 50+, stoelyoga, zit-dans, taal van het lichaam, en mindfulness coach voor het basis en voortgezet onderwijs.
Vele stage uren volgden, op scholen en bij de naschoolse opvang om te ervaren en te zoeken naar een combinatie die mij en zowel kinderen als ouderen aansprak om bewuster te worden van zichzelf en hun omgeving.

Al deze ervaringen geef ik nu door in de workshop Leren door dans een 4 uur praktijkgerichte workshop voor ieder die met kinderen werkt en meer beweging wil in klas- gym of speellokaal. Daarnaast verzorg ik nog steeds dans en bewustwording workshops voor alle leeftijden.

Omdat de afgelopen jaren buiten sporten ook 1 van mijn favoriet is geworden ben ik de opleiding voor wandeltrainer bij de Koninklijke Wandel Bond Nederland en de opleiding voor wandelcoach gaan volgen, deze omscholing heb ik met succes behaald, en verzorg nu wandeltrainingen/boot-camp op het strand van Ter Heijde en wandel coaching op verschillende natuur locaties in het Westland.

Mijn honger naar kennis zal nooit helemaal stoppen, heerlijk vindt ik om mijn kennis te vergroten, samen te werken en met elkaar, en dit allemaal te kunnen delen met mensen die dezelfde passie tonen. Mijn kennis geef ik door d.m.v. diversen trainingen en  workshops voor groot en klein, van dans tot een wandelavontuur om zo een klein beetje bij te dragen aan een Heppie life voor iedereen.

Liefs Hilda

– bewust in het hier en nu –

Met veel enthousiasme begeleidt, leer en motiveer ik mensen van alle leeftijden in bewegen met aandacht.
* In bezit van VOG-verklaring (Verklaring Omtrent Gedrag).
* VAR-verklaring (inschrijving Kamer van Koophandel).
* Certificaat IOS (Instituut voor ontwikkeling van Schoolkinderopvang).
* Ingeschreven in het persoonsregister wat sinds 1 mei 2018 van kracht is.