UIT JE HOOFD IN JE LIJF!

1 daagse mini retraite om weer even op adem te komen.
Een dag speciaal voor jou, deze dag gaan we de verdieping in om te voelen en te ervaren wat er in jouw speelt en waarnaar jij verlangt. Je ervaart lichaamswerk, ademwerk, kracht van de verbeelding en zijn alle versnaperingen, kruidenthee en een heerlijk verzorgde lunch inbegrepen even los van de realiteit om te mogen gaan zakken in jouw lijf!

Vaak weet jij wel dat er iets mis is, dat er iets niet lekker loopt, maar kun je daar zelf de vinger niet op leggen. Je blijft in het duister tasten rondom jouw problematiek en lichamelijke klachten. Wij kunnen jou helpen naar de kern van je probleem te gaan en het ECHT onder ogen te komen en te verwerken.

Durf de sprong te wagen en zie dat ook jij het mooiste leven kan leven, zonder stress, paniek, angst, frustratie, lichamelijke pijnen.

Wil je graag meer leren over het verminderen van stress, trauma en spanningen in je leven?
Ben je op zoek naar een effectieve manier om te ontspannen en jezelf te bevrijden van emotionele blokkades?
Dan is dit wat voor jou!

De bewustzijns dag uit je hoofd in je lijf biedt een unieke en krachtige benadering van het ontladen van emoties/trauma via verbeeldingsKracht, lichaamswerk ((body release) en ademwerk middels BRTT & TRB.
TRB® staat voor Trauma Release & Breathwork en BRTT® staat voor Body Remembers Trauma Therapy

We zijn geneigd om gebeurtenissen te vergeten, maar ons lichaam kan ze niet vergeten en heeft er qua zenuwstelsel iedere dag last van.
Stress is een van de grootste veroorzakers van geestelijke gezondheidsklachten en lichamelijke ziektes. Ben je eenmaal in een vicieuze cirkel van stress terechtgekomen, dan is het bijzonder moeilijk daar uit te breken.
Tijdens deze bewustzijns dag uit je hoofd in je lijf, leer je je trilreflex weer aan te zetten en je zenuwstelsel te ontladen. Daarnaast leer je verschillende ademhalingstechnieken die je helpen om je lichaam te ontspannen, je geest te kalmeren en je emotionele blokkades los te laten. Gun jezelf de kracht van bewust ademen en voel je gelukkiger fitter en energieker.

Ik begeleid jouw als ervaren en gecertificeerde coach deze dag door en help je om je ademhaling te verbeteren en je lichaam te ontspannen in een veilige omgeving. Ben je op zoek bent naar een effectieve en praktische manier om jezelf te bevrijden van emotionele blokkades en spanningen, dan is deze bewustzijns dag de perfecte keuze.

Wat levert het je op?
☑️ Oefeningen om het thuis toe te passen
☑️ Vermindering van stress en spanningen
☑️ Vermindering van Burn-out klachten
☑️ Loslaten van trauma
☑️ Vermindering van angsten
☑️ Verbeterde ademhaling
☑️ Verbeterde slaap
☑️ Betere concentratie
☑️ Verbeterde stemming
☑️ Verhoogd zelfbewustzijn

Kies eens voor jezelf, omdat dat ook een keertje mag,
Doe iets wat je gelukkig maakt,
vandaag is het jouw dag.
Voel je adem, voel je lichaam creëer een positieve mindset, voel  je vrij en begin je reis naar een gezonder, ontspannen en gelukkiger leven!

Locatie Well Being Inspiration Centre
Lughtigheidstraat 64
2691LV ‘s-Gravenzande.

Eerst liever kennismaken…dat kan in de workshop Body release en AdemKracht. Info
Voel je hier al een duidelijke JA en is deze dag voor jou weggelegd reserveer dan hier  jouw plek voor deze geweldige bewustzijns dag op 12 april aanstaande.

JA IK DOE MEE!

Liever Privé ? of op maat gemaakt vriendinnen/vrienden bewustzijns dag vraag dan naar de mogelijkheden via het contact formulier en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Contact

Meer informatie over BRTT & TRB Klik hier.

LEESTIP: Start vandaag met beter ademen – Robert Bridgeman