Vitaliteitscoaching

Ontdek je Pad naar Groei, Succes en Voldoening!
“Stap binnen in een wereld van heling en herstel, waar we jouw welzijn centraal stellen.

Of je nu worstelt met ziekte, midden in een uitdaging zit of herstellende bent van een burn-out, ons programma biedt een veilige haven voor jouw reis naar gezondheid en vitaliteit. Tegenslagen of gebeurtenissen zoals stress, burn-out, ziekte, rouw (trauma’s) in het leven, al zijn ze groot of klein worden opgeslagen in ons lichaam, die op ten duur klachten kunnen gaan geven. Je lichaam die op eens anders reageert, ziek wordt, plotselinge uitslag, hoofdpijnen, geen fut hebben om iets op te pakken, vermoeidheid enzovoort. Onze holistische benadering biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt werken aan je fysieke, mentale en emotionele welzijn. Ontdek effectieve tools en technieken om stress te verminderen, grenzen te stellen en weer in balans te komen.

Ons lichaam geeft het heel goed aan, maar we zijn mentaal zo “geprogrammeerd” dat we doorgaan, doorgaan tot dat het echt niet meer gaat en thuis komen te zitten met alle ellende van dien. Mijn specialiteit van coaching ligt in verbeeldingskracht, om tegenslagen te verwerken door creatieve expressie (tekenen, schilderen, boetseren, bewegen, adem- en lichaamstechnieken) als doel het versterken van je vitaliteit en veerkracht.

Vanuit mijn eigen ervaring, is het echt noodzakelijk dat we even op die pauze knop drukken, een pas op de plaats en tijd maken voor ons zelf. Wanneer we ver over onze eigen grenzen zijn gegaan heeft het tijd nodig om het in te zien, te doorvoelen, te accepteren en het mogen loslaten wat niet meer dient. Ik volgde allerlei programma’s buiten mijzelf, maar uiteindelijk kwam ik uit….bij mezelf. En om jezelf dan aan te durven kijken en de confrontatie met jezelf aan te gaan, hoe pijnlijk dit soms ook kan wezen bevrijd het je van vele innerlijke processen.

Ik begeleidt en ondersteund bij het omgaan met stress, burn-out en chronische ziekte. Door middel van een holistische benadering (mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel is alles verbonden met elkaar) combineren we praktische tools om jouw innerlijke kracht te ontsluiten en een leven van balans en voldoening te bereiken. Samen creëren we een pad naar herstel, waarbij we putten uit de innerlijke bronnen van energie en creativiteit. Zodat Jij weer in je volle kracht komt te staan en het leven kan omarmen waarvoor het ons dient. Laat niets een belemmering voor je zijn, maar juist een springplank naar een leven vol vitaliteit en vervulling.

Durf jij JA tegen jezelf te zeggen en er echt voor te gaan?
Je eigen regie weer te pakken en weer volop in je eigen kracht te gaan staat?
Dan sta ik 100% voor je klaar!

JA…dat wil ik

Ik werk met verschillende technieken, technieken die kunnen aansluiten op jouw hulpvraag:
* Adem -en lichaam oefeningen (BRTT & TRB) – om stress te reduceren
* Bewustwordingsoefeningen – d.m.v.  beweeg oefeningen
* Luisteren naar je lichaam – d.m.v. meditatie en visualisatie
* Imaginatieoefeningen – werken met de verbeelding – d.m.v. creatieve oefeningen.
* Familieopstellingen – een methode binnen het systemisch werk om snel inzicht te krijgen in de diepere oorzaken van een vraagstuk.
* Gesprekken op praktijk locatie ‘s-Gravenzande of in de natuur.
Zoek jij een enthousiaste, positieve en meedenkende coach die vlot werkt, jou durft te confronteren en ervaring heeft? Maak dan vrijblijvend een afspraak om te kijken of ik, als jouw coach, iets voor jou kan betekenen.

Coaching sessies bied ik aan in een serie van 5- 7 of 9 sessies, omdat je dan echt vooruitgang ziet.
Iets wat jaren aanwezig is, is niet met 1 coaching gesprekje of sessie opgelost.
Dat heeft tijd nodig, als de deur op een kier staat, kan je hem sluiten of de deur openen op zoek naar jouw eigen geluk.
Ik praat, kijk en voel, en kies altijd die coaching techniek samen met jou, waarbij jij je het veiligst voelt en voor jouw optimaal resultaat bied en geeft.

De beste investering die je kunt doen, is een investering in jezelf!
Vraag naar de mogelijkheden en bel of app mij vrijblijvend voor een intake gesprek

Op maat gemaakt coaching retraite speciaal voor jou!

Al mijn coaching sessies zijn gebaseerd om het beste bij jouw naar boven te halen, uniek is dan ook de 1op1 retraites, waarin
we nog dieper op zoek gaan naar jouw kern, jouw mogelijkheden, jezelf helemaal gaat onderdompelen in jouw zijn.

Pak deze unieke kans en kom even helemaal los van de situatie waarin je nu bent.
Ik nodig je uit om deel te nemen aan jou eigen op maat opgestelde retraite
Waarin ik je begeleid en coach en luistert naar jouw verlangen en jouw intentie.
Een weekend op maat gemaakt en volle aandacht alleen voor jouw op een unieke plek op de Veluwe midden in de natuur. Met tips en tools word jij nog een betere versie van jezelf, jouw visie, jouw droom en jouw werkelijkheid.

Klik hier voor meer informatie Inspirerend coaching weekend!

Tarieven en vergoedingen
Zorgverzekering
De behandelingen worden niet vergoed vanuit de zorgverzekering. Sommige verzekeraars hebben echter uitzonderingen waardoor coaching trajecten wel worden vergoed;
vraag het daarom altijd even na.
Werkgever
Wanneer jouw klachten werk gerelateerd zijn, of jouw werk wordt er door beïnvloed dan kan het zo zijn dat zij, na overleg met de bedrijfsarts, vaak wel bereid zijn om de kosten op zich te nemen. Daarnaast is het ook nog eens zo dat werkgevers steeds meer voorstander zijn voor persoonlijke ontwikkeling en daar graag een vergoeding tegen over stellen. Wees geen dief van jouw eigen portemonnee. Schaamte is niet nodig. Vraag het na!
PGB
Heb jij nu een persoonsgebonden budget? De behandelingen kunnen onder bepaalde voorwaarden dan wel vergoed worden.
Vraag het zeker na wat voor jou de mogelijkheden daarin zijn.
UWV
Ben jij nu werkeloos of ontvang je een andere uitkering via het UWV, informeer dan ook naar de mogelijkheden om een financiële vergoeding te krijgen voor een coaching traject.
Er is geld beschikbaar om de trajecten geheel of gedeeltelijk te vergoeden.
Ondernemer of ZZP
Zakelijke coaching trajecten kunnen worden afgetrokken van de belasting onder de post “ondernemerskosten”.
De tarieven zijn aftrekbaar voor de inkomsten- en omzetbelasting (21%). Laat je informeren door jouw accountant of belastingadviseur.

Belangrijk: De sessies zijn geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg maar bieden ondersteuning naast medische behandelingen.

EVEN ONDER DE AANDACHT: DEPRESSIE
Een coach is er niet voor opgeleid om zware depressies of suïcidale klachten te behandelen.
Overweeg je zelfmoord? Neem dan contact op met jouw huisarts of de crisisdienst van de GGZ 113 bij jou in de buurt.