Wandelcoaching via Heppie People

Veel meer dan alleen een fijne wandeling Je hebt het vast wel eens gemerkt: een lekkere wandeling op het strand of in het bos kan heel ontspannend zijn. De vrije omstandigheden, de mooie natuur, de relaxte rust; ze brengen ons terug naar onze eigen essentie, naar wie we daadwerkelijk zijn.

Voor mij is wandelen een uitgelezen mogelijkheid om met jou onder begeleiding van mij, met elkaar te praten over de kwesties die ons in het leven bezighouden en waar we iets aan willen veranderen. Vanuit onze wandeling kunnen we kijken wat er nu speelt in jouw leven waar je graag antwoorden op zou willen en de mogelijkheden die ik je kan bieden in een coaching traject van 4 weken.

‘In het leven komen er nu eenmaal uitdagingen op ons pad’, en daar kan je 2 dingen meedoen: de kans laten liggen of met beide handen aanpakken, twijfels en angst zijn vaak de boosdoeners om deze kansen te laten liggen.
‘Tijdens een wandeling met een coach sta je bewust stil bij de keuzes en beslissingen die voor jou authentiek en waarachtig zijn, die passen bij je natuur en je huidige levensfase. Doordat je fysiek beweegt, kom je ook mentaal in beweging, dus komen er nieuwe inzichten en misschien ook wel oplossingen. Heel simpel, maar tegelijkertijd ook heel waardevol dus.’

Kijk dan op https://www.heppiedancepeople.nl/heppiemindcoaching/ en neem vrijblijvend contact met mij op voor mogelijkheden en tarieven.

Ik wandel graag een stukje met je mee.
Wandelcoaching : Veel meer dan alleen een fijne wandeling
HEPPIE PEOPLE 06 – 1008 8424 www.heppiepeople.nl | hildavanderburgh@live.nl