WAT IS WANDEL- COACHING?

Heppie talking…1 op 1 coaching.

Thuis of in de natuur. Terwijl je wandelt bespreek je de kwesties die je bezig houden en waar je iets aan wilt veranderen.
Omdat je loopt, kom je ook mentaal makkelijk in beweging. De natuur spiegelt, brengt afwisseling en voorziet in oplossingen.
Levenskunst is misschien wel de vaardigheid om te accepteren wie en waar je bent in je leven.
Als je hier een helder en realistisch beeld van hebt, kun je die keuzes maken en beslissingen nemen die voor jou authentiek en waarachtig zijn, die passen bij je natuur en je levensfase.

Sta even stil bij het leven…

Het belangrijkste is dat je aandacht geeft aan je vragen en twijfels: waarom gaat het niet zoals je wilt?
Wat heb je nodig om hier iets aan te veranderen?
Neem de tijd om met compassie je eigen gedrag en keuzes te onderzoeken.
Deze zelfreflectie kan verhelderend zijn, maar ook confronterend.
Er is dan moed nodig om de consequenties onder ogen te zien: accepteren en loslaten wat niet te veranderen is of aanpakken wat je dwars zit.
Soms moet er iets opgeruimd worden, om te kunnen ontdekken wat werkelijk van belang is.

Nodig je zelf uit om dit avontuur aan te gaan en wandel eens mee de natuur in en kies het landschap waar je behoefte aan hebt: de beschutting van het bos of het weidse uitzicht aan zee.
De wereld is constant in beweging, de kunst is om zodanig mee te bewegen, dat die wereld bij je blijft passen. Balancerend tussen dat wat van buiten op je afkomt en wat je van binnen wilt.
Deze voortdurende veranderingen gaan soms te snel, kunnen je teveel energie kosten of gaan een richting op die je niet wilt. In zo’n periode kun je wat steun en verheldering gebruiken een perfect moment om te ervaren wat wandelcoaching voor jou kan betekenen.

Interesse in wandelcoaching ?
Neem vrijblijvend contact op 06-10088424 voor de mogelijkheden en tarieven.
Ik wandel graag een stukje met je mee,
Liefs Hilda