Wie ben ik,

ik stel me even aan u voor…

Mijn naam is Hilda van der Burgh, getrouwd en moeder van 2 dochters.
Van jongs af aan ben ik met het lichaam bezig, in de vorm van dans, bewegen in verschillende soorten sport, uiterlijke verzorging en persoonlijke ontwikkeling. Aangezien ik qua dans geen natuurtalent was, heb ik de opleiding schoonheidsverzorging gevolgd. Naast mijn werk in de schoonheidssalon, bleef ik mijn grootste hobby dansen beoefenen.
In de loop der jaren volgde ik nog diverse opleidingen: polariteits- shiatsu – penseel- en babymassage. Drogisterij en vakdiploma parfumerie, reiki, Touch for health, Bachbloesem- en aromatherapie, sociale hygiëne en afsluitend diploma voor management en ondernemerschap.

Rond mijn 40ste ben ik toch mijn hart gevolgd en behaalde ik een kidsopleiding dans, alle benodigde zumba licenties, aerobic, steps en ronde het af met allround Latin Dance.
En zo werd Puppyswing Algemene dansvorming voor peuters geboren. Er volgde verschillende projecten en de naam Puppyswing veranderde in Heppie Dance People. Dansen met plezier voor alle leeftijden, maar ook speciaal onderwijs, en een samenwerking met s ’Heeren Loo en het GGZ volgde.

Ondanks dat ik hier veel voldoening uithaalde, was de honger nog niet gestild, ik wilde ook graag een mogelijkheid creëren voor kinderen en volwassen in een gebalanceerd leven met meer aandacht naar zichzelf (en mijzelf), we hollen maar raak en vergeten vaak ons zelf in deze drukke en hectische tijd en vergeet hierin vooral het sociaal media “pretpark” niet.
Ik volgde een workshop Ki, bij Hans-Peter (auteur van het boek Ki – kom in je eigen kracht), volgde de workshop Q-gong en klankschaalmeditatie en deed ervaring op tijdens een stilte weekend, familieopstellingen, ademwerk, mindfulness en werd ingewijd in de mystieke meditatie de munay-ki en verschillenden rituelen vanuit het de sjamanisme,

In korte tijd behaalde ik de opleiding kinderyoga, sport en bewegen 50+, stoelyoga, zit-dans, taal van het lichaam, en mindfulness coach voor het basis en voortgezet onderwijs.
Vele stage uren volgden, op scholen, yogastudio’s en bij de naschoolse opvang om te ervaren en te onderzoeken naar een combinatie die mij en zowel kinderen als volwassenen aansprak om beter en bewuster te bewegen en bewuster te worden van zichzelf en hun omgeving.

Al deze ervaringen die ik zelf heb opgedaan door les te geven, workshops en opleidingen te volgen geef ik door aan professioneels die met kinderen werken in de leeftijd van 2-12 jaar in de workshop Leren door bewegen een praktijkgerichte workshop voor ieder die met kinderen werkt en meer beweging wil stimuleren op een speelse manier in klas- gym of speellokaal.

Omdat ook buiten sporten 1 van mijn favoriet is kon ik het niet laten om hier iets mee te doen en ben ik de opleiding voor wandeltrainer bij de Koninklijke Wandel Bond Nederland en de opleiding voor wandelcoach gaan volgen, deze omscholing heb ik met succes behaald. In deze 2 opleidingen leerde ik om wandelgroepen te begeleiden en wat natuur naar de innelijke mens kan terug spiegelen, natuurelementen in een landschap worden ankerpunten bij belangrijke inzichten, het ontspannende effect van de natuur maakt voor mij wandelcoaching en groepsbegeleiding zeer bijzonder.

Daarnaast verzorg ik mijn eigen danslessen in Sportcentrum de pijl, verzorg ik heppie mind coaching, 1 op 1 wandel- en imaginatie coaching en de groepsworkshop Heppie Mind op het strand van ‘s-Gravenzande om positiever in het leven te staan.

Mijn honger naar kennis zal nooit helemaal stoppen, heerlijk vindt ik om mijn kennis te vergroten en dit allemaal te kunnen delen met mensen die dezelfde passie tonen. Mijn kennis geef ik door d.m.v. danslessen, 1 op 1 coaching en groepstrainingen, workshops voor groot en klein, van dans tot een mindfull wandelavontuur om zo een klein beetje bij te dragen aan een Heppie life voor iedereen.

Liefs Hilda

– bewust in het hier en nu –

Met veel enthousiasme begeleidt, leer en motiveer ik jong en oud om dagelijks te genieten op de manier die bij jou past.
* In bezit van VOG-verklaring (Verklaring Omtrent Gedrag).
* VAR-verklaring (inschrijving Kamer van Koophandel).
* Certificaat IOS (Instituut voor ontwikkeling van Schoolkinderopvang).
* Ingeschreven in het persoonsregister wat sinds 1 mei 2018 van kracht is.

2 days ago

Heppie People.
Zelfkennis is voor de ziel, wat een koud bad is voor het lichaam. Bij beide is de eerste gewaarwording schrik, terwijl de tweede van opfrissende en kracht gevende aard is.--Mena Elisabeth Cremer Nederlands schrijfster 1855-1931.-#vreugde #in #kijken #En #begrijpen #is #het #mooiste #geschenk #van #DE #natuur #🌊☀️ #kou #koudetraining #Zee #boostyourimmunesystem #heppie #life ... See MoreSee Less
View on Facebook