Wie ben ik,

ik stel me even aan u voor…

Mijn naam is Hilda van der Burgh, getrouwd en moeder van 2 dochters.
Van jongs af aan ben ik met het lichaam bezig, in de vorm van dans, bewegen in verschillende soorten sport, uiterlijke verzorging en persoonlijke ontwikkeling. Aangezien ik qua dans geen natuurtalent was, heb ik de opleiding schoonheidsverzorging gevolgd. Naast mijn werk in de schoonheidssalon, bleef ik mijn grootste hobby dansen beoefenen.
In de loop der jaren volgde ik nog diverse opleidingen: polariteits- shiatsu – penseel- en babymassage. Drogisterij en vakdiploma parfumerie, reiki, Touch for health, Bachbloesem- en aromatherapie, sociale hygiëne en afsluitend diploma voor management en ondernemerschap.

Rond mijn 40ste ben ik toch mijn hart gevolgd en behaalde ik een kidsopleiding dans, alle benodigde zumba licenties, aerobic, steps en ronde het af met allround Latin Dance.
En zo werd Puppyswing Algemene dansvorming voor peuters geboren. Er volgde verschillende projecten en de naam Puppyswing veranderde in Heppie Dance People. Dansen met plezier voor alle leeftijden, maar ook speciaal onderwijs, en een samenwerking met s ’Heeren Loo en het GGZ volgde.

Ondanks dat ik hier veel voldoening uithaalde, was de honger nog niet gestild, ik wilde ook graag een mogelijkheid creëren voor kinderen en volwassen in een gebalanceerd leven met meer aandacht naar zichzelf (en mijzelf), we hollen maar raak en vergeten vaak ons zelf in deze drukke en hectische tijd en vergeet hierin vooral het sociaal media “pretpark” niet.
Ik volgde een workshop Ki, bij Hans-Peter (auteur van het boek Ki – kom in je eigen kracht), volgde de workshop Q-gong en klankschaalmeditatie en deed ervaring op tijdens een stilte weekend, familieopstellingen, ademwerk, mindfulness en werd ingewijd in de mystieke meditatie de munay-ki en verschillenden rituelen vanuit het de sjamanisme,

In korte tijd behaalde ik de opleiding kinderyoga, sport en bewegen 50+, stoelyoga, zit-dans, taal van het lichaam en mindfulness coach.
Vele stage uren volgden, op scholen, yogastudio’s en bij de naschoolse opvang om te ervaren en te onderzoeken naar een combinatie die mij en zowel kinderen als volwassenen aansprak om beter en bewuster te bewegen en bewuster te worden van zichzelf en hun omgeving. Al deze ervaringen heb ik een tijdlang doorgeven zowel fysiek als online middels de workshop leren door bewegen, om zo een bijdrage te mogen leveren om meer beweging te stimuleren in klas- gym of speellokaal.

Omdat ook buiten sporten 1 van mijn favoriet is kon ik het niet laten om hier iets mee te doen en ben ik de opleiding voor wandeltrainer bij de Koninklijke Wandel Bond Nederland en de opleiding voor wandelcoach gaan volgen. In deze 2 opleidingen leerde ik om wandelgroepen te begeleiden en wat natuur naar de innerlijke mens kan terug spiegelen. Tijdens de georganiseerde wandelingen in samenwerking met het inloophuis carma werd ik getriggerd door de verbeeldingskaarten en ben ik de opleiding Imaginatiecoach gaan volgen bij de Jan Taal oprichter van School voor Imaginatie in Amsterdam.
Na jaren met veel enthousiasme te hebben gedanst voor jong en oud is het nu tijd voor het volgende level om mensen te mogen gaan coachen om positiever in het leven te staan.
Door de vele opleidingen, workshops, interesses en zelfontwikkeling heb ik mooie ingrediënten om te kijken wat er bij jou past zowel fysiek als mentaal zo geef ik graag mijn kennis door om zo een stukje bij te dragen aan een Heppie life voor iedereen.
Mijn honger naar kennis zal nooit helemaal stoppen, heerlijk vindt ik om mijn kennis te vergroten en dit allemaal te kunnen delen met mensen die aan zich zelf willen werken.
Mijn kennis geef ik door d.m.v. 1 op 1 coaching, groep coaching, familieopstellingen, ademwerk en verzorg ik verschillenden retraites in het mooie Doornspijk bij de Veluwe.

Liefs Hilda

– bewust in het hier en nu –

Met veel enthousiasme begeleidt, leer en motiveer ik jong en oud om dagelijks te genieten op de manier die bij jou past.
* In bezit van VOG-verklaring (Verklaring Omtrent Gedrag).
* VAR-verklaring (inschrijving Kamer van Koophandel).
* Certificaat IOS (Instituut voor ontwikkeling van Schoolkinderopvang).
* Ingeschreven in het persoonsregister wat sinds 1 mei 2018 van kracht is.

1 week ago

Heppie People.
~ Inloopochtend Bibliotheek Naaldwijk ~Komende zaterdag houdt Bewust Westland haar eerste inloopochtend bij Bibliotheek Westland locatie Naaldwijk.Deze inloopochtend is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over wat Bewust Westland en haar partners doen en/of advies willen op het gebied van bewust en gezond leven. Van 11-12 uur zijn we aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Wees welkom!#bewustwestland #bewustleven #gezondleven #samenwerking #inloopochtend ... See MoreSee Less
View on Facebook