Wie ben ik,

ik stel me even aan u voor…

Hilda van der Burgh-Lagraaw, getrouwd en moeder van 2 dochters.
Van jongs af aan ben ik met het lichaam bezig, in de vorm van dans, bewegen in verschillende soorten sport, uiterlijke verzorging en persoonlijke ontwikkeling. Aangezien ik qua dans geen natuurtalent was, heb ik de opleiding schoonheidsverzorging gevolgd.
In de loop der jaren volgde ik diverse opleidingen: polariteits- shiatsu – penseel- en babymassage. Drogisterij en vakdiploma parfumerie, reiki, Touch for health, Bachbloesem- en aromatherapie, sociale hygiëne en afsluitend diploma voor management en ondernemerschap.

Rond mijn 40ste ben ik mijn hart gevolgd en behaalde ik een kidsopleiding dans, alle benodigde zumba licenties, aerobic, steps en ronde het af met allround Latin Dance.
En zo werd Puppyswing Algemene dansvorming voor peuters geboren. Er volgde verschillende projecten en de naam Puppyswing veranderde in Heppie Dance People.
Dansen met plezier voor alle leeftijden, maar ook speciaal onderwijs, en een samenwerking met s ’Heeren Loo en het GGZ volgde.

Ondanks dat ik hier veel voldoening uithaalde, was de honger nog niet gestild, ik wilde ook graag een mogelijkheid creëren voor kinderen en volwassen in een gebalanceerd leven met meer aandacht naar zichzelf (en mijzelf), we hollen maar raak en vergeten vaak ons zelf in deze drukke en hectische tijd en vergeet hierin vooral het sociaal media “pretpark” niet.
Ik volgde een workshop Ki, bij Hans-Peter (auteur van het boek Ki – kom in je eigen kracht), volgde de workshop Q-gong en klankschaalmeditatie en deed ervaring op tijdens een stilte weekend, familieopstellingen, ademwerk, mindfulness en werd ingewijd in de mystieke meditatie de munay-ki en verschillenden rituelen vanuit het de sjamanisme, in korte tijd behaalde ik de opleiding kinderyoga, sport en bewegen 50+, stoelyoga, zit-dans, taal van het lichaam en mindfulness coach.
Vele stage uren volgden, op scholen, yogastudio’s en bij de naschoolse opvang om te ervaren en te onderzoeken naar een combinatie die mij en zowel kinderen als volwassenen aansprak om beter en bewuster te bewegen en bewuster te worden van zichzelf en hun omgeving.

Omdat ook buiten sporten 1 van mijn favoriet is kon ik het niet laten om hier iets mee te doen en ben ik de opleiding voor wandeltrainer bij de Koninklijke Wandel Bond Nederland en de opleiding voor natuurcoach gaan volgen. In deze 2 opleidingen leerde ik om wandelgroepen te begeleiden en wat natuur naar de innerlijke mens kan terug spiegelen. Tijdens de georganiseerde wandelingen in samenwerking met het inloophuis carma werd ik getriggerd door de verbeeldingskaarten en ben ik de opleiding Imaginatiecoach gaan volgen (werken met de verbeelding) bij Jan Taal oprichter van School voor Imaginatie in Amsterdam. In mei 2021 heb ik de opleiding Breathwork TRB® (Trauma Release & Breathwork) en BRTT® (Body Remembers Trauma Therapy)
gedaan. Ademwerk is een lichaamsgericht proces om op een natuurlijke manier spanning, stress en trauma te ontladen, zodat het lichaam weer terug kan keren in de ontspannen staat van zijn.
Na 2 pittige weekenden in februari 2022 behaalde ik mijn diploma winterzwem-instructeur, voor het goed begeleiden van koude trainingen en winterzwemmen via de Russische methode bij Initiator Ewout Staartjes.

Door de vele opleidingen en zelfontwikkeling sta ik geheel in mijn vitaliteit, vitaliteit betekent letterlijk LEVENSKRACHT. Ik heb mooie ingrediënten om te kijken en te voelen wat er bij jou past, zowel fysiek als mentaal. Wil jij meer weten wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk mijn aanbod van 1 op 1 sessies tot een heerlijke retraite op de Veluwe.
En spreekt jou iets aan?
Schroom dan niet om contact op te nemen…want de eerste stap om ergens te komen is beslissen dat je niet gaat blijven waar je bent.
Het vraagt moed en kracht om uit je schulp te kruipen, want dan pas zal je verder groeien en tot de ontdekking komen wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt!

Ik ontmoet je graag, liefs Hilda

Leesartikel https://www.linkedin.com/pulse/steeds-je-leven-beweging-hilda-van-der-burgh-
Leuk als je mijn podcast beluisterd https://open.spotify.com/episode/555h8pdF82Qu38BvgBKkvm

– bewust in het hier en nu –

Met veel enthousiasme begeleidt, leer en motiveer ik jong en oud om dagelijks te genieten op de manier die bij jou past.
* In bezit van VOG-verklaring (Verklaring Omtrent Gedrag).
* VAR-verklaring (inschrijving Kamer van Koophandel).
* In bezit van alle certificaten en diploma’s van genoemde activiteiten.
* Ingeschreven in het persoonsregister wat sinds 1 mei 2018 van kracht is.

2 days ago

Heppie People.
Focus…Soms zijn we zo onze focus kwijt op onze kern business dat we maar een beetje rondfladderen. We doen nog even dit en we doen nog even dat erbij. We worden links en rechts beïnvloedt door alle sociale media, advertenties en de verhalen, de één nog een mooier dan de ander. Door verminderde focus wordt je afgelijd wat jouw corebusiness is en wat je grote WHY was toen je begon.Het grappige is dat ik het hier dus over mezelf heb. Ik was de afgelopen tijd mijn core business redelijk kwijt. Door puur te gaan reflecteren naar mijzelf de afgelopen tijd, zie ik wederom mijn valkuil...alles is leuk en het kan er nog wel bij.Teveel afleiding zorgt ervoor dat je corebusiness versnipperd en je de focus kwijt raakt. Ik heb het ter lijve ondervonden. En wat mooi weer dat we hierin keuzes hebben en voor mij geldt wat gaat eraf ipv wat komt er bij.Wat meer rust in de heppie tent zodat er weer evenwicht onstaat in werk & ontspanning van moeten naar mogen ⚖️.www.heppiepeople.nlHilda Van Der Burgh-Lagraauw ... See MoreSee Less
View on Facebook