Wie ben ik,

ik stel me even aan u voor…

Hilda van der Burgh-Lagraaw, getrouwd en moeder van 2 dochters.
Van jongs af aan ben ik met het lichaam bezig, in de vorm van dans, bewegen in verschillende soorten sport, uiterlijke verzorging en persoonlijke ontwikkeling. Aangezien ik qua dans geen natuurtalent was, heb ik de opleiding schoonheidsverzorging gevolgd.
In de loop der jaren volgde ik diverse opleidingen: polariteits- shiatsu – penseel- en babymassage. Drogisterij en vakdiploma parfumerie, reiki, Touch for health, Bachbloesem- en aromatherapie, sociale hygiëne en afsluitend diploma voor management en ondernemerschap.

Rond mijn 40ste ben ik mijn hart gevolgd en behaalde ik een kidsopleiding dans, alle benodigde zumba licenties, aerobic, steps en ronde het af met allround Latin Dance.
En zo werd Puppyswing Algemene dansvorming voor peuters geboren. Er volgde verschillende projecten en de naam Puppyswing veranderde in Heppie Dance People.
Dansen met plezier voor alle leeftijden, maar ook speciaal onderwijs, en een samenwerking met s ’Heeren Loo en het GGZ volgde.

Ondanks dat ik hier veel voldoening uithaalde, was de honger nog niet gestild, ik wilde ook graag een mogelijkheid creëren voor kinderen en volwassen in een gebalanceerd leven met meer aandacht naar zichzelf (en mijzelf), we hollen maar raak en vergeten vaak ons zelf in deze drukke en hectische tijd en vergeet hierin vooral het sociaal media “pretpark” niet.
Ik volgde een workshop Ki, bij Hans-Peter (auteur van het boek Ki – kom in je eigen kracht), volgde de workshop Q-gong en klankschaalmeditatie en deed ervaring op tijdens een stilte weekend, familieopstellingen, ademwerk, mindfulness en werd ingewijd in de mystieke meditatie de munay-ki en verschillenden rituelen vanuit het de sjamanisme, in korte tijd behaalde ik de opleiding kinderyoga, sport en bewegen 50+, stoelyoga, zit-dans, taal van het lichaam en mindfulness coach.
Vele stage uren volgden, op scholen, yogastudio’s en bij de naschoolse opvang om te ervaren en te onderzoeken naar een combinatie die mij en zowel kinderen als volwassenen aansprak om beter en bewuster te bewegen en bewuster te worden van zichzelf en hun omgeving.

Omdat ook buiten sporten 1 van mijn favoriet is kon ik het niet laten om hier iets mee te doen en ben ik de opleiding voor wandeltrainer bij de Koninklijke Wandel Bond Nederland en de opleiding voor natuurcoach gaan volgen. In deze 2 opleidingen leerde ik om wandelgroepen te begeleiden en wat natuur naar de innerlijke mens kan terug spiegelen. Tijdens de georganiseerde wandelingen in samenwerking met het inloophuis carma werd ik getriggerd door de verbeeldingskaarten en ben ik de opleiding Imaginatiecoach gaan volgen (werken met de verbeelding) bij Jan Taal oprichter van School voor Imaginatie in Amsterdam. In mei 2021 heb ik de opleiding Breathwork TRB® (Trauma Release & Breathwork) en BRTT® (Body Remembers Trauma Therapy)
gedaan. Ademwerk is een lichaamsgericht proces om op een natuurlijke manier spanning, stress en trauma te ontladen, zodat het lichaam weer terug kan keren in de ontspannen staat van zijn.
Na 2 pittige weekenden in februari 2022 behaalde ik mijn diploma winterzwem-instructeur, voor het goed begeleiden van koude trainingen en winterzwemmen via de Russische methode bij Initiator Ewout Staartjes.

Door de vele opleidingen en zelfontwikkeling sta ik geheel in mijn vitaliteit, vitaliteit betekent letterlijk LEVENSKRACHT. Ik heb mooie ingrediënten om te kijken en te voelen wat er bij jou past, zowel fysiek als mentaal. Wil jij meer weten wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk mijn aanbod van 1 op 1 sessies tot een heerlijke retraite op de Veluwe.
En spreekt jou iets aan?
Schroom dan niet om contact op te nemen…want de eerste stap om ergens te komen is beslissen dat je niet gaat blijven waar je bent.
Het vraagt moed en kracht om uit je schulp te kruipen, want dan pas zal je verder groeien en tot de ontdekking komen wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt!

Ik ontmoet je graag, liefs Hilda

Leesartikel https://www.linkedin.com/pulse/steeds-je-leven-beweging-hilda-van-der-burgh-
Leuk als je mijn podcast beluisterd https://open.spotify.com/episode/555h8pdF82Qu38BvgBKkvm

– bewust in het hier en nu –

Met veel enthousiasme begeleidt, leer en motiveer ik jong en oud om dagelijks te genieten op de manier die bij jou past.
* In bezit van VOG-verklaring (Verklaring Omtrent Gedrag).
* VAR-verklaring (inschrijving Kamer van Koophandel).
* In bezit van alle certificaten en diploma’s van genoemde activiteiten.
* Ingeschreven in het persoonsregister wat sinds 1 mei 2018 van kracht is.

En zo gaat alles door…Vanmorgen in het zonnetje op mijn unieke fijne plek in Doornspijk neem ik toch deel aan mijn wekelijkse online meetings van het online investering platform waarin ik mezelf al een jaar lang in verdiept om financiële onafhankelijk te zijn van het huidige systeem, een hele uitdaging als je van huis uit niets mee hebt meegekregen 😅 over investeren en beleggingen. Maar hierin “wordt ik ondersteund” door een geweldig team en fijne mede-investeerders om onze doelen steeds beter zichtbaar te maken en onze dromen steeds meer te realiseren. Het leven is er om kansen te pakken. Pak jij hem ook?Zou je jezelf er eens willen verdiepen? Stuur een Pb voor info. ... See MoreSee Less
View on Facebook

VET COOLE KIKKER DOUCHCHALLENGE!

Doe je ook mee…..het zal je verbazen wat het jou gaat brengen.

Je bent succesvol ingeschreven op onze nieuwsbrief

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van je aanvraag. Probeer het later opnieuw.

Heppie People. will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.